לבשל את הפסטה ולהכין בצד.
לחתוך את הארטישוק לקוביות ואו רבעים לבשל חצי בישול במים עם מלח וקצת מיץ לימון לקרר ולשים בצד.
לחתוך את הפטריות .
לקחת סיר ואו מחבת לחמם את שמן זית להוסיף את השום את עישבי התיבול את התבלינים (המלח ,פילפל,מרק העוף )להוסיף מעט מים ליצור רוטב .
להוסיף לזה את הארטישוק ואת הפטריות ולהקפיץ לתת לזה כמה דקות על הגז להוסיף לכל התערובת את הפסטה לערבב היטב לבדוק טעמים ולשפר עם צריך .
להוסיף מכל את גרידת הלימון ולערבב
חקחת כמה עלי בזילקום לקצוץ אותם גס ולפזר מעל.
מנה קלה מדהימה וטעימממממממה .
1
לבשל את הפסטה ולהכין בצד.
לחתוך את הארטישוק לקוביות ואו רבעים לבשל חצי בישול במים עם מלח וקצת מיץ לימון לקרר ולשים בצד.
לחתוך את הפטריות .
לקחת סיר ואו מחבת לחמם את שמן זית להוסיף את השום את עישבי התיבול את התבלינים (המלח ,פילפל,מרק העוף )להוסיף מעט מים ליצור רוטב .
להוסיף לזה את הארטישוק ואת הפטריות ולהקפיץ לתת לזה כמה דקות על הגז להוסיף לכל התערובת את הפסטה לערבב היטב לבדוק טעמים ולשפר עם צריך .
להוסיף מכל את גרידת הלימון ולערבב
חקחת כמה עלי בזילקום לקצוץ אותם גס ולפזר מעל.
מנה קלה מדהימה וטעימממממממה .