לןגן

פסטה ארטישוק

מאת: עליזה חסן, פורסם: 24/06/2015 | 23:44
פסטה ארטישוק

תקציר המתכון: פסטה עם ארטישוק פטריות טריות בזילקום ועוד עישבי תיבול ועשבי תיבול

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה ולהכין בצד. לחתוך את הארטישוק לקוביות ואו רבעים לבשל חצי בישול במים עם מלח וקצת מיץ לימון לקרר ולשים בצד. לחתוך את הפטריות . לקחת סיר ואו מחבת לחמם את שמן זית להוסיף את השום את עישבי התיבול את התבלינים (המלח ,פילפל,מרק העוף )להוסיף מעט מים ליצור רוטב . להוסיף לזה את הארטישוק ואת הפטריות ולהקפיץ לתת לזה כמה דקות על הגז להוסיף לכל התערובת את הפסטה לערבב היטב לבדוק טעמים ולשפר עם צריך . להוסיף מכל את גרידת הלימון ולערבב חקחת כמה עלי בזילקום לקצוץ אותם גס ולפזר מעל. מנה קלה מדהימה וטעימממממממה