ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
במיקסר קמח סוכר להוסיף מרגרינה מומסת/בטמפרטורת חדר.
-
2
להוסיף תפוזים בהדרגה ואת השמן בהדרגה לפי התגבשות הבצק..
-
3
להוציא לשטח מעט ולשים בניילון נצמד לכחצי שעה במקרר.
-
4
לחלק ל 3 חלקים .
-
5
על משטח מקומח לרדד חלק ראשון למרוח כ-3 כפות ריבה לפזר מעל אגוזים וקוקוס..
-
6
כך לגבי השני. את החלק השלישי רק להניח מעל..
-
7
לאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע עד המאפה זהוב כ 20 דק. תלוי בתנור..
-
8
לקרר מעט לחתוך לריבועים עם סכין חדה ולפזר אבקת סוכר.בהצלה הילה💛.
1
במיקסר קמח סוכר להוסיף מרגרינה מומסת/בטמפרטורת חדר.
2
להוסיף תפוזים בהדרגה ואת השמן בהדרגה לפי התגבשות הבצק..
3
להוציא לשטח מעט ולשים בניילון נצמד לכחצי שעה במקרר.
4
לחלק ל 3 חלקים .
5
על משטח מקומח לרדד חלק ראשון למרוח כ-3 כפות ריבה לפזר מעל אגוזים וקוקוס..
6
כך לגבי השני. את החלק השלישי רק להניח מעל..
7
לאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע עד המאפה זהוב כ 20 דק. תלוי בתנור..
8
לקרר מעט לחתוך לריבועים עם סכין חדה ולפזר אבקת סוכר.בהצלה הילה💛.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים