לןגן

חיתוכיות ריבה

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 10/10/2018 | 09:46
חיתוכיות ריבה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר קמח סוכר להוסיף מרגרינה מומסת/בטמפרטורת חדר

  2. להוסיף תפוזים בהדרגה ואת השמן בהדרגה לפי התגבשות הבצק.

  3. להוציא לשטח מעט ולשים בניילון נצמד לכחצי שעה במקרר

  4. לחלק ל 3 חלקים

  5. על משטח מקומח לרדד חלק ראשון למרוח כ-3 כפות ריבה לפזר מעל אגוזים וקוקוס.

  6. כך לגבי השני. את החלק השלישי רק להניח מעל.

  7. לאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע עד המאפה זהוב כ 20 דק. תלוי בתנור.

  8. לקרר מעט לחתוך לריבועים עם סכין חדה ולפזר אבקת סוכר.בהצלה הילה💛