ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לבשל ללילה פול במים (בתנור על חום 100 מעלות או על הפלטה).
-
2
להכין טחינה אך לא לטבל בשום ומיץ לימון..
-
3
הרכבת הצלחת:.
-
4
לשים 2 כפות טחינה.
-
5
1 שן שום כתושה (אפשר יותר למי שאוהב).
-
6
1 כף פטרוזיליה קצוצה.
-
7
1 כף מיץ לימון.
-
8
1 ביצה קשה חתוכה .
-
9
2 כפות פולים מבושלים.
-
10
1/4 כוס מים מהפולים שבושלו..
-
11
לערבב הכל ולתקן טעמים..
-
12
לאכול עם חלה חמה ובצל חתוך לרבעים..
1
לבשל ללילה פול במים (בתנור על חום 100 מעלות או על הפלטה).
2
להכין טחינה אך לא לטבל בשום ומיץ לימון..
3
הרכבת הצלחת:.
4
לשים 2 כפות טחינה.
5
1 שן שום כתושה (אפשר יותר למי שאוהב).
6
1 כף פטרוזיליה קצוצה.
7
1 כף מיץ לימון.
8
1 ביצה קשה חתוכה .
9
2 כפות פולים מבושלים.
10
1/4 כוס מים מהפולים שבושלו..
11
לערבב הכל ולתקן טעמים..
12
לאכול עם חלה חמה ובצל חתוך לרבעים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים