תקציר המתכון: מאכל סורי לשבת בבוקר.
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לבשל ללילה פול במים (בתנור על חום 100 מעלות או על הפלטה)
להכין טחינה אך לא לטבל בשום ומיץ לימון.
הרכבת הצלחת:
לשים 2 כפות טחינה
1 שן שום כתושה (אפשר יותר למי שאוהב)
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף מיץ לימון
1 ביצה קשה חתוכה
2 כפות פולים מבושלים
1/4 כוס מים מהפולים שבושלו.
לערבב הכל ולתקן טעמים.
לאכול עם חלה חמה ובצל חתוך לרבעים.