לןגן

פול מדאמאס

מאת: Shirit Haram, פורסם: 06/10/2018 | 11:02
פול מדאמאס

תקציר המתכון: מאכל סורי לשבת בבוקר.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל ללילה פול במים (בתנור על חום 100 מעלות או על הפלטה)

  2. להכין טחינה אך לא לטבל בשום ומיץ לימון.

  3. הרכבת הצלחת:

  4. לשים 2 כפות טחינה

  5. 1 שן שום כתושה (אפשר יותר למי שאוהב)

  6. 1 כף פטרוזיליה קצוצה

  7. 1 כף מיץ לימון

  8. 1 ביצה קשה חתוכה

  9. 2 כפות פולים מבושלים

  10. 1/4 כוס מים מהפולים שבושלו.

  11. לערבב הכל ולתקן טעמים.

  12. לאכול עם חלה חמה ובצל חתוך לרבעים.