1)מבשלים את הכרוב 10 דקות במים בעזרת סכין חותכים סביב הראש של הכרוב ומפרידים בעדינות את העלים בקלי קלות.
2
.
3
2) מערבבים את כל הרכיבים .
4
שמים על משטח העבודה עלי ומניחים קצת תערובת בקצה מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים וממלאים את הגמבות.
5
3)אופן ההכנת הרוטב לבישול הממולא .
6
מטגנים בצל עד להזהבה מוסיפים רסק עגבניות דבש מרק בצל ומרק עוף ומוסיפים כוס מים , מבשלים כ 5 דקות לאחר מכן מניחים את הממולאים אחד ליד השני מוסיפים עוד חצי כוס מים ומבשלים על אש נמוכה כ חצי שעה 🕛 .
7
4) לאחר חצי שעה של בישול מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל לעוד 10 דקות ואפשר להגיש .
8
בתאבון 🍽.
1
1)מבשלים את הכרוב 10 דקות במים בעזרת סכין חותכים סביב הראש של הכרוב ומפרידים בעדינות את העלים בקלי קלות.
2
.
3
2) מערבבים את כל הרכיבים .
4
שמים על משטח העבודה עלי ומניחים קצת תערובת בקצה מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים וממלאים את הגמבות.
5
3)אופן ההכנת הרוטב לבישול הממולא .
6
מטגנים בצל עד להזהבה מוסיפים רסק עגבניות דבש מרק בצל ומרק עוף ומוסיפים כוס מים , מבשלים כ 5 דקות לאחר מכן מניחים את הממולאים אחד ליד השני מוסיפים עוד חצי כוס מים ומבשלים על אש נמוכה כ חצי שעה 🕛 .
7
4) לאחר חצי שעה של בישול מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל לעוד 10 דקות ואפשר להגיש .