לןגן

מיני כרוב ומיני גמבות ממולא בטטה תפו"א גמבה בצל ואורז

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/10/2018 | 19:58
מיני כרוב ומיני גמבות ממולא בטטה תפו"א גמבה בצל ואורז

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌👌

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב:

אופן הכנה

  1. 1)מבשלים את הכרוב 10 דקות במים בעזרת סכין חותכים סביב הראש של הכרוב ומפרידים בעדינות את העלים בקלי קלות

  2. 2) מערבבים את כל הרכיבים

  3. שמים על משטח העבודה עלי ומניחים קצת תערובת בקצה מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים וממלאים את הגמבות

  4. 3)אופן ההכנת הרוטב לבישול הממולא

  5. מטגנים בצל עד להזהבה מוסיפים רסק עגבניות דבש מרק בצל ומרק עוף ומוסיפים כוס מים , מבשלים כ 5 דקות לאחר מכן מניחים את הממולאים אחד ליד השני מוסיפים עוד חצי כוס מים ומבשלים על אש נמוכה כ חצי שעה 🕛

  6. 4) לאחר חצי שעה של בישול מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל לעוד 10 דקות ואפשר להגיש

  7. בתאבון 🍽