ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפיצה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
עגבניה, בצל פרוסים, זיתים.
-
(אפשר כמובן לגוון בתוספות: פטריות, זיתים ירוקים, ועוד)
אופן ההכנה
-
1
בקערת מקסר עם וו לישה שמים תחילה את השמרים היבשים, מעל את המים הקמח ומעל את המלח, סוכר ושמן. לשים במשך 10 דקות. מתפיחים שעה..
-
2
הבצק יוצא רך מאוד, וזה היתרון של הפיצה. היא יוצאת אוורירית וטעימה. תעבדו עם ידיים משומנות..
-
3
בשני מגשים עגולים מניחים את הבצק על גבי נייר אפיה. מורחים מעל את רוטב הפיצה, פתיתי גבינה, בצל ועגבניה..
-
4
אופים בתנור שחומם מראש ב 250 מעלות במשך 10 דקות..
-
5
בתאבון 💕.
1
בקערת מקסר עם וו לישה שמים תחילה את השמרים היבשים, מעל את המים הקמח ומעל את המלח, סוכר ושמן. לשים במשך 10 דקות. מתפיחים שעה..
2
הבצק יוצא רך מאוד, וזה היתרון של הפיצה. היא יוצאת אוורירית וטעימה. תעבדו עם ידיים משומנות..
3
בשני מגשים עגולים מניחים את הבצק על גבי נייר אפיה. מורחים מעל את רוטב הפיצה, פתיתי גבינה, בצל ועגבניה..
4
אופים בתנור שחומם מראש ב 250 מעלות במשך 10 דקות..
5
בתאבון 💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים