לןגן

פיצה

מאת: Merav Vaknin, פורסם: 03/10/2018 | 08:48
פיצה

תקציר המתכון: מהירה וקלה להכנה. טעימה בטירוףףף

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מקסר עם וו לישה שמים תחילה את השמרים היבשים, מעל את המים הקמח ומעל את המלח, סוכר ושמן. לשים במשך 10 דקות. מתפיחים שעה.

  2. הבצק יוצא רך מאוד, וזה היתרון של הפיצה. היא יוצאת אוורירית וטעימה. תעבדו עם ידיים משומנות.

  3. בשני מגשים עגולים מניחים את הבצק על גבי נייר אפיה. מורחים מעל את רוטב הפיצה, פתיתי גבינה, בצל ועגבניה.

  4. אופים בתנור שחומם מראש ב 250 מעלות במשך 10 דקות.

  5. בתאבון 💕