ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ראשית נפרק את הכרוביות הטריות לפרחים, נשטוף אותן ונניח בסיר עם מים יחד עם כף חומץ וכף מלח,.
-
2
נבשל בערך עשר דקות..
-
3
נניח להתקרר במסננת ..
-
4
בקערה נניח 5 כפות שמן,.
-
5
רבע כפית כורכום, 2 כפות פפריקה , מלח, פלפל שחור גרוס , כף דבש וצי׳לי מתוק, נערבב טוב טוב ונכניס את חלקי העוף לספיגת טעמים . .
-
6
אני מכניסה את העוף המתובל למקרר לשעה לפחות ..
-
7
לאחר שעה בתבנית גדולה נניח את הכרוביות , פלחי בצל, רצועות גמבה ונשפוך מעל הכל את חלקי העוף עם המרינדה ..
-
8
נוסיף לתבנית כוס מים רותחים ונכניס לתנור במצב של גריל על .
-
9
220 מעלות לחצי שעה ..
-
10
לאחר חצי שעה נכסה את התבנית בנייר כסף ונאפה עוד שעה עד לריכוך ..
-
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
ראשית נפרק את הכרוביות הטריות לפרחים, נשטוף אותן ונניח בסיר עם מים יחד עם כף חומץ וכף מלח,.
2
נבשל בערך עשר דקות..
3
נניח להתקרר במסננת ..
4
בקערה נניח 5 כפות שמן,.
5
רבע כפית כורכום, 2 כפות פפריקה , מלח, פלפל שחור גרוס , כף דבש וצי׳לי מתוק, נערבב טוב טוב ונכניס את חלקי העוף לספיגת טעמים . .
6
אני מכניסה את העוף המתובל למקרר לשעה לפחות ..
7
לאחר שעה בתבנית גדולה נניח את הכרוביות , פלחי בצל, רצועות גמבה ונשפוך מעל הכל את חלקי העוף עם המרינדה ..
8
נוסיף לתבנית כוס מים רותחים ונכניס לתנור במצב של גריל על .
9
220 מעלות לחצי שעה ..
10
לאחר חצי שעה נכסה את התבנית בנייר כסף ונאפה עוד שעה עד לריכוך ..
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים