ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הקוקבנים בסיר לחץ עם.
-
2
פלפל שחור אנגלי עלי דפנה ובצל 40 דק. או בסיר רגיל 3 שעות בערך ולקרר.
-
3
לנקות ולחתוך לקוביות קטנות.
-
4
רוטב:.
-
5
לטגן בצל גדול עם שמן זית.
-
6
4 שיני שום חתוך.
-
7
גמבה.
-
8
פטריות.
-
9
טיגון.
-
10
להוסיף מרק פטריות , כרכום פלפל ,כמון, 2 כפות קמח לערבב.
-
11
2 כוסת מים.
-
12
רתיחה, להוסיף קורקבנים לבשל 15 דק לטעום להמליח במידת הצורך.
-
13
הקורקבן מלוח.
-
14
פטרוזליה או כוסברה בסוף.
1
לבשל את הקוקבנים בסיר לחץ עם.
2
פלפל שחור אנגלי עלי דפנה ובצל 40 דק. או בסיר רגיל 3 שעות בערך ולקרר.
3
לנקות ולחתוך לקוביות קטנות.
4
רוטב:.
5
לטגן בצל גדול עם שמן זית.
6
4 שיני שום חתוך.
7
גמבה.
8
פטריות.
9
טיגון.
10
להוסיף מרק פטריות , כרכום פלפל ,כמון, 2 כפות קמח לערבב.
11
2 כוסת מים.
12
רתיחה, להוסיף קורקבנים לבשל 15 דק לטעום להמליח במידת הצורך.
13
הקורקבן מלוח.
14
פטרוזליה או כוסברה בסוף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים