ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהגלידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לקרם: חצי כוס חלב, שמנת מתוקה לקצפת, חבילת אינסטנד פודינג וניל.
אופן ההכנה
-
1
ממיסים את השוקולד מריר במיקרו, מערבבים עם חצי כוס שמן. .
-
2
במיקסר 2 ביצים עם חצי כוס סוכר חום וחצי כוס סוכר לערבל..
-
3
להוסיף את התערובת הנוזלית של השוקולד מריר והשמן למיקסר לערבל..
-
4
להוסיף למיקסר את 3/4 כוס קמח מנופה וכפית אבקת אפיה ו3 כפות קקאו, לערבל לבלילה אחידה..
-
5
להשתמש ברינג בקוטר של כוס ולשפוך על תבנית מרופדת בנייר אפיה מהבלילה אל הרינג ליצירת עיגול לעוגיה (יוצאות כ10 עוגוות) לאפות ב180 מעלות 10 דקות. .
-
6
לצנן את העוגיות..
-
7
להכין את הקרם: במיקסר חבילת שמנת לקצפת וחבילת אינסטנד פודינג וניל וחצי כוס חלב לערבל לקרם יציב..
-
8
להרכבת העוגיית גלידה: למלא בקרם בין כל 2 עוגיות ולהקפיא למספר שעות..
1
ממיסים את השוקולד מריר במיקרו, מערבבים עם חצי כוס שמן. .
2
במיקסר 2 ביצים עם חצי כוס סוכר חום וחצי כוס סוכר לערבל..
3
להוסיף את התערובת הנוזלית של השוקולד מריר והשמן למיקסר לערבל..
4
להוסיף למיקסר את 3/4 כוס קמח מנופה וכפית אבקת אפיה ו3 כפות קקאו, לערבל לבלילה אחידה..
5
להשתמש ברינג בקוטר של כוס ולשפוך על תבנית מרופדת בנייר אפיה מהבלילה אל הרינג ליצירת עיגול לעוגיה (יוצאות כ10 עוגוות) לאפות ב180 מעלות 10 דקות. .
6
לצנן את העוגיות..
7
להכין את הקרם: במיקסר חבילת שמנת לקצפת וחבילת אינסטנד פודינג וניל וחצי כוס חלב לערבל לקרם יציב..
8
להרכבת העוגיית גלידה: למלא בקרם בין כל 2 עוגיות ולהקפיא למספר שעות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים