ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
10 שזיפים שחורים מגולענים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערה את הכל .
-
2
לעשות את הכתף היטב היטב שתהיה מכוסה מכל הכיוונים .
-
3
לסדר בתבנית גדולה את התפוא הבטטה והדלורית .
-
4
להניח במרכז את הכתף לשפוך את הרוטב מעל הכל .
-
5
להוסיף אם צריך עוד מעט מים רותחים .
-
6
לעטוף היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו לחצי שעה ולהנמיך ל180 לעוד שעה וחצי .
1
לערבב בקערה את הכל .
2
לעשות את הכתף היטב היטב שתהיה מכוסה מכל הכיוונים .
3
לסדר בתבנית גדולה את התפוא הבטטה והדלורית .
4
להניח במרכז את הכתף לשפוך את הרוטב מעל הכל .
5
להוסיף אם צריך עוד מעט מים רותחים .
6
לעטוף היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו לחצי שעה ולהנמיך ל180 לעוד שעה וחצי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים