מקציפים במיקסר כל קצפת בנפרד, מזלפים על ביסקוויט אחד ומניחים מעליו ביסקוויט נוסף. מקפיאים למשך לילה אחד (או לפחות חמש שעות) ומנשנשים. אמרתי שקל, נכון!?.
2
*הכנת קרם פירות יער- בסיר מביאים לרתיחה חצי כוס מים ורבע כוס סוכר, כשרותח מעט מוסיפים את פירות היער ושאר הסוכר ומבשלים כחצי שעה. מקררים את התערובת היטב, וכשהיא קרה מאוד מעבדים בבלנדר לתערובת חלקה (ניתן גם לסנן). את התערובת החלקה מוסיפים *בהדרגה* לשמנת מתוקה בעת ההקצפה (להיזהר לא לשים יותר מידי סירופ פירות יער). כשהקצפת מוכנה מזלפים רגיל לתוך הביסקוויטים ומקפיאים..
1
מקציפים במיקסר כל קצפת בנפרד, מזלפים על ביסקוויט אחד ומניחים מעליו ביסקוויט נוסף. מקפיאים למשך לילה אחד (או לפחות חמש שעות) ומנשנשים. אמרתי שקל, נכון!?.
2
*הכנת קרם פירות יער- בסיר מביאים לרתיחה חצי כוס מים ורבע כוס סוכר, כשרותח מעט מוסיפים את פירות היער ושאר הסוכר ומבשלים כחצי שעה. מקררים את התערובת היטב, וכשהיא קרה מאוד מעבדים בבלנדר לתערובת חלקה (ניתן גם לסנן). את התערובת החלקה מוסיפים *בהדרגה* לשמנת מתוקה בעת ההקצפה (להיזהר לא לשים יותר מידי סירופ פירות יער). כשהקצפת מוכנה מזלפים רגיל לתוך הביסקוויטים ומקפיאים..