לןגן

קסטות גלידה של קרני

מאת: אליה קלמנוביץ, פורסם: 20/06/2015 | 18:12
קסטות גלידה של קרני

תקציר המתכון: קסטות גלידה אישיות ממטבחה הקטן של אחותי הקטנה, כל כך פשוט וכל כך מתאים לקיץ הבא עלינו לטובה

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

קרם וניל

קרם פירות יער

קרם קפה

קרם שוקולד

אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר כל קצפת בנפרד, מזלפים על ביסקוויט אחד ומניחים מעליו ביסקוויט נוסף. מקפיאים למשך לילה אחד (או לפחות חמש שעות) ומנשנשים. אמרתי שקל, נכון!?

  2. *הכנת קרם פירות יער- בסיר מביאים לרתיחה חצי כוס מים ורבע כוס סוכר, כשרותח מעט מוסיפים את פירות היער ושאר הסוכר ומבשלים כחצי שעה. מקררים את התערובת היטב, וכשהיא קרה מאוד מעבדים בבלנדר לתערובת חלקה (ניתן גם לסנן). את התערובת החלקה מוסיפים *בהדרגה* לשמנת מתוקה בעת ההקצפה (להיזהר לא לשים יותר מידי סירופ פירות יער). כשהקצפת מוכנה מזלפים רגיל לתוך הביסקוויטים ומקפיאים.