ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בווק לחמם כף שמן זית ולהקפיץ את הפילה עוף.
-
2
להניח בצד.
-
3
להוסיף עוד כף שמן זית ולטגן את הבצל להוסיף שום ופטריות חתוכות 10 דקות ולהעביר למסננת.
-
4
להחזיר הכל לווק להוסיף את הרטבים לבשל 10 דקות להוציא כוס נוזלים ולערבב עם 2 כפות קורנפלור .
-
5
להוסיף לווק לעוד 5 דקות .
-
6
לכבות את הגז ולהוסיף בצל ירוק ושומשום קלוי. .
1
בווק לחמם כף שמן זית ולהקפיץ את הפילה עוף.
2
להניח בצד.
3
להוסיף עוד כף שמן זית ולטגן את הבצל להוסיף שום ופטריות חתוכות 10 דקות ולהעביר למסננת.
4
להחזיר הכל לווק להוסיף את הרטבים לבשל 10 דקות להוציא כוס נוזלים ולערבב עם 2 כפות קורנפלור .
5
להוסיף לווק לעוד 5 דקות .
6
לכבות את הגז ולהוסיף בצל ירוק ושומשום קלוי. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים