לןגן

פילה עוף מוקפץ עם פטריות ברוטב חמוץ מתוק

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/09/2018 | 10:21
פילה עוף מוקפץ  עם פטריות ברוטב חמוץ מתוק

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בווק לחמם כף שמן זית ולהקפיץ את הפילה עוף

  2. להניח בצד

  3. להוסיף עוד כף שמן זית ולטגן את הבצל להוסיף שום ופטריות חתוכות 10 דקות ולהעביר למסננת

  4. להחזיר הכל לווק להוסיף את הרטבים לבשל 10 דקות להוציא כוס נוזלים ולערבב עם 2 כפות קורנפלור

  5. להוסיף לווק לעוד 5 דקות

  6. לכבות את הגז ולהוסיף בצל ירוק ושומשום קלוי.