הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
אני מכינה עם אורז מלא או קינואה, ניתן להוסיף לרוטב חתיכות לימון, משדרג.
הכנת המילוי:לבשל את האורז המלא עם 2 כוסות מים במיקרו לכ-12 דק'..
לקצוץ את הבצל לטגן עד להשחמה, את התוכן שרוקנתי מהקישואים לקצוץ ולהוסיף לבצלת לטגן עוד 2-3 דק', להוסיף את השום לעוד 2 דק' ולהסיר מהאש..
לערבב ביחד את האורז, הבצל המטוגן, עגבניה מגורדת, עשבי התיבול והתבלינים. למלא את הפלפלים והקישואים. ולהניח בסיר..
הכנת הרוטב: לפרוס בצל לפרוסות דקות ולטגן במעט שמן עד להשחמה, במשך הטיגון אני מוסיפה מעט מים זה מקרמל את הבצל, להוסיף שיני שום פרוסות לטגן עוד כ-2 דק', לקצוץ את עלה המנגולד כולל החלק הלבן לרצועות (עלה גדול או 2 קטנים) ולהוסיף, לגרד את העגבניות ולהוסיף לתערובת,להוסיף לימון ותבלינים, להרתיח ביחד ולשפוך לסיר הפלפלים והקישואים, להוסיף מים עד 3/4 גובה הפלפלים..
לבשל עד להתרככות הירקות כ-1/2 שעה..