הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהממסים שוקולד, ממלאים תבנית סיליקון שקעים, מורחים טוב את הדפנות מחזיקים בשתי הקצוות ומנערים עודפי שוקולד, מתקבלת תבנית מצופה שוקולד וחלולה, מקפיאים חצי שעה..
מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים גלידה וממשיכים בהקצפה עד לקבלת קצפת יציבה, ממלאים בתבנית עד חצי ס"מ לפני הסוף, מקפיאים לילה..
ממסים שוב את יתרת השוקולד, יוצקים על הגלידה הקפואה, מיישרים ומקפיאים שוב חצי שעה..
הופכים את התבנית ובליחצה משחררים את הגלידה..