לןגן

גלידונית

מאת: אתי ממן, פורסם: 19/06/2015 | 11:59
גלידונית

תקציר המתכון: שאני אקנה גלידוניות?!?

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממסים שוקולד, ממלאים תבנית סיליקון שקעים, מורחים טוב את הדפנות מחזיקים בשתי הקצוות ומנערים עודפי שוקולד, מתקבלת תבנית מצופה שוקולד וחלולה, מקפיאים חצי שעה.

  2. מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים גלידה וממשיכים בהקצפה עד לקבלת קצפת יציבה, ממלאים בתבנית עד חצי ס"מ לפני הסוף, מקפיאים לילה.

  3. ממסים שוב את יתרת השוקולד, יוצקים על הגלידה הקפואה, מיישרים ומקפיאים שוב חצי שעה.

  4. הופכים את התבנית ובליחצה משחררים את הגלידה.