ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- מספר מנות20 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: עוגיות
- זמן הכנה: 1 שעות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 20 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מעבדים חמאה ואבקת סוכר ידנית/מיקסר, עד לתערובת אחידה. מנפים קמח , מוסיפים מלח, חלב ומעבדים שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים ושומרים במקרר כשעה.
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ. קורצים פרחים (או כל צורה שתרצו), בחלק מהפרחים קורצים עיגולים במרכז, מניחים על התבנית עם נייר אפייה ואופים עד להזהבה כ 15-20 דק'.
מצננים, מפזרים אבקת סוכר על הפרחים עם החור במרכז. מניחים כפית ריבה במרכז הפרחים השלמים. מכסים כל פרח עם ריבה ומהדקים קלות.
בתאבווון!!!!.
1
מעבדים חמאה ואבקת סוכר ידנית/מיקסר, עד לתערובת אחידה. מנפים קמח , מוסיפים מלח, חלב ומעבדים שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים ושומרים במקרר כשעה.
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ. קורצים פרחים (או כל צורה שתרצו), בחלק מהפרחים קורצים עיגולים במרכז, מניחים על התבנית עם נייר אפייה ואופים עד להזהבה כ 15-20 דק'.
מצננים, מפזרים אבקת סוכר על הפרחים עם החור במרכז. מניחים כפית ריבה במרכז הפרחים השלמים. מכסים כל פרח עם ריבה ומהדקים קלות.
בתאבווון!!!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים