תקציר המתכון: מבוסס על מתכון של קרין גורן האלופה
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מעבדים חמאה ואבקת סוכר ידנית/מיקסר, עד לתערובת אחידה. מנפים קמח , מוסיפים מלח, חלב ומעבדים שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים ושומרים במקרר כשעה. מחממים תנור ל 180 מעלות. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ. קורצים פרחים (או כל צורה שתרצו), בחלק מהפרחים קורצים עיגולים במרכז, מניחים על התבנית עם נייר אפייה ואופים עד להזהבה כ 15-20 דק'. מצננים, מפזרים אבקת סוכר על הפרחים עם החור במרכז. מניחים כפית ריבה במרכז הפרחים השלמים. מכסים כל פרח עם ריבה ומהדקים קלות. בתאבווון!!!!