ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
100 -120 גר נטורינה/מחמאה רכה
-
-
-
-
-
-
-
-
חלמון ביצה והוספתי ומעט מהחלבון
אופן ההכנה
-
1
ללוש את כל המרכיבים הבצק צריך להיות אחיד.
-
2
ולא דביק. אם יש צורך להוסיף מעט קמח. לתת לזה לנוח כ 15 -20 דק במקרר..
-
3
לקחת כדור מהבצק לגלגל אותו מעין נקניק ולחתוך ממנו חתיכות של סמ ליצור מעין נחש ולהניח בתבנית בצורת סהר.
-
4
לאפות כ 10 -15 דק לערך ב 170 מע או עד שמעט מזהיב. .
-
5
לשים לב כי הם עלולים להשרף.. תהנו הילה .
1
ללוש את כל המרכיבים הבצק צריך להיות אחיד.
2
ולא דביק. אם יש צורך להוסיף מעט קמח. לתת לזה לנוח כ 15 -20 דק במקרר..
3
לקחת כדור מהבצק לגלגל אותו מעין נקניק ולחתוך ממנו חתיכות של סמ ליצור מעין נחש ולהניח בתבנית בצורת סהר.
4
לאפות כ 10 -15 דק לערך ב 170 מע או עד שמעט מזהיב. .
5
לשים לב כי הם עלולים להשרף.. תהנו הילה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים