ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בשר טחון לערבר עם 2 ביצים.
-
2
בצח מגורד.
-
3
לתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף.
-
4
להוסיף קמח..
-
5
העיסה דביקה. להכניס למקרר.
-
6
נכין רוטב.
-
7
נטגן בצל, נוסיף רסק ונטגן 3-4 דק.
-
8
נתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף.
-
9
נוסיף 3 כוסות מים ונבשל אש נמוכה חצי שעה.
-
10
הרוטב מסמיך.
-
11
אחרי חצי שעה נוסיף 2-3 כוסות.
-
12
נמתין להרתחה ונוסיף את הקציצות..
-
13
נבשל 45 דק וננער את הסיר מידי פעם.
1
בשר טחון לערבר עם 2 ביצים.
2
בצח מגורד.
3
לתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף.
4
להוסיף קמח..
5
העיסה דביקה. להכניס למקרר.
6
נכין רוטב.
7
נטגן בצל, נוסיף רסק ונטגן 3-4 דק.
8
נתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף.
9
נוסיף 3 כוסות מים ונבשל אש נמוכה חצי שעה.
10
הרוטב מסמיך.
11
אחרי חצי שעה נוסיף 2-3 כוסות.
12
נמתין להרתחה ונוסיף את הקציצות..
13
נבשל 45 דק וננער את הסיר מידי פעם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים