ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
-
2
מוסיפים את הגמבה כרפס אבקת בצל ודבש ומבשלים 10 דק על אש נמוכה.
-
3
2) במחבת מטגנים את השוקיים מצד לצד עד להזהבה מוסיפים אותם לסיר.
-
4
3) מוסיפים כוס וחצי מים .
-
5
מטגנים את התפו"א ובטטות מצד לצד עד להזהבה וגם אותם מוסיפים לסיר ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה .
-
6
4) אחרי חצי שעה פותחים את הסיר חלקית ומבשלים לעוד 10 דק.
-
7
ואפשר להגיש.
-
8
בהצלחה 👌🏻.
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
2
מוסיפים את הגמבה כרפס אבקת בצל ודבש ומבשלים 10 דק על אש נמוכה.
3
2) במחבת מטגנים את השוקיים מצד לצד עד להזהבה מוסיפים אותם לסיר.
4
3) מוסיפים כוס וחצי מים .
5
מטגנים את התפו"א ובטטות מצד לצד עד להזהבה וגם אותם מוסיפים לסיר ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה .
6
4) אחרי חצי שעה פותחים את הסיר חלקית ומבשלים לעוד 10 דק.
7
ואפשר להגיש.
8
בהצלחה 👌🏻.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים