ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
הכנת המרינדה:.
-
2
לערבב יחד את השמן, השום, הדבש, הסויה..
-
3
לתבל במלח ופלפל שחור..
-
4
להשרות את הפרגיות במרינדה כשעה במקרר..
-
5
לטגן רצועות בצל עד להזהבה..
-
6
להניח בתבנית את נתחי הפרגית..
-
7
לפזר מעל את רצועות הבצל ואת הפטרוזיליה..
-
8
לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות במשך חצי שעה..
1
הכנת המרינדה:.
2
לערבב יחד את השמן, השום, הדבש, הסויה..
3
לתבל במלח ופלפל שחור..
4
להשרות את הפרגיות במרינדה כשעה במקרר..
5
לטגן רצועות בצל עד להזהבה..
6
להניח בתבנית את נתחי הפרגית..
7
לפזר מעל את רצועות הבצל ואת הפטרוזיליה..
8
לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות במשך חצי שעה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים