לןגן

פרגיות בשום ודבש

מאת: Merav Vaknin, פורסם: 07/09/2018 | 15:48
פרגיות בשום ודבש

תקציר המתכון: עוד מנה חגיגית 💞

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת המרינדה:

  2. לערבב יחד את השמן, השום, הדבש, הסויה.

  3. לתבל במלח ופלפל שחור.

  4. להשרות את הפרגיות במרינדה כשעה במקרר.

  5. לטגן רצועות בצל עד להזהבה.

  6. להניח בתבנית את נתחי הפרגית.

  7. לפזר מעל את רצועות הבצל ואת הפטרוזיליה.

  8. לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות במשך חצי שעה.