בקערה גדולה מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, מוסיפים את המלח, סוכר ושומשום ומערבבים, מוסיפים את המחמאה ולשים לבצק מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך וגמיש..
2
מניחים את הבצק לנוח במשך שעתיים. .
3
מגלגלים מהבצק "נקניקים" דקים ומצמידים את הקצוות ליצירת כעכים..
4
אופים בחום של 180 מעלות בערך 20 ד' או עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב..
1
בקערה גדולה מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, מוסיפים את המלח, סוכר ושומשום ומערבבים, מוסיפים את המחמאה ולשים לבצק מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך וגמיש..
2
מניחים את הבצק לנוח במשך שעתיים. .
3
מגלגלים מהבצק "נקניקים" דקים ומצמידים את הקצוות ליצירת כעכים..
4
אופים בחום של 180 מעלות בערך 20 ד' או עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב..