אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • חבילה ורבע מחמאה בטמפרטורת החדר
  • כף מלח
  • 3 כפיות סוכר
  • שקית אבקת אפיה
  • 3/4 כוס שומשום
  • בערך 2-3 כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה גדולה מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, מוסיפים את המלח, סוכר ושומשום ומערבבים, מוסיפים את המחמאה ולשים לבצק מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך וגמיש..


  • 2

    מניחים את הבצק לנוח במשך שעתיים. .


  • 3

    מגלגלים מהבצק "נקניקים" דקים ומצמידים את הקצוות ליצירת כעכים..


  • 4

    אופים בחום של 180 מעלות בערך 20 ד' או עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב..


1

בקערה גדולה מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, מוסיפים את המלח, סוכר ושומשום ומערבבים, מוסיפים את המחמאה ולשים לבצק מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך וגמיש..


2

מניחים את הבצק לנוח במשך שעתיים. .


3

מגלגלים מהבצק "נקניקים" דקים ומצמידים את הקצוות ליצירת כעכים..


4

אופים בחום של 180 מעלות בערך 20 ד' או עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים