לןגן

עוגיות מלוחות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 04/09/2018 | 20:37
עוגיות מלוחות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, מוסיפים את המלח, סוכר ושומשום ומערבבים, מוסיפים את המחמאה ולשים לבצק מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך וגמיש.

  2. מניחים את הבצק לנוח במשך שעתיים.

  3. מגלגלים מהבצק "נקניקים" דקים ומצמידים את הקצוות ליצירת כעכים.

  4. אופים בחום של 180 מעלות בערך 20 ד' או עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב.