ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנת הדג:.
-
2
מורידים את העור של דג הסלמון ושוטפים את הדג.
-
3
מורחים שמן זית על הדג ומתבלים במלח, פלפל שחור וגריל עוף ונותנים לדג לנוח.
-
4
אופן הכנת הקראסט:.
-
5
חותכים קצוץ את האגוזים.
-
6
מורידים את הגבעולים מעלי הפטרוזילה וחותכים קצוץ את העלים.
-
7
מערבבים את האגוזים עם הפטרוזילה, מוסיפים את יתר מצרכי הקראסט.
-
8
בניית המנה:.
-
9
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
-
10
מניחים את הדג על תבנית עם נייר אפיה.
-
11
שמים על הדג את הקראסט ומכניסים לתנור ל-20 דקות..
-
12
יש להקפיד על זמני האפיה, למניעת אפיית יתר והתייבשות הדג..
1
אופן הכנת הדג:.
2
מורידים את העור של דג הסלמון ושוטפים את הדג.
3
מורחים שמן זית על הדג ומתבלים במלח, פלפל שחור וגריל עוף ונותנים לדג לנוח.
4
אופן הכנת הקראסט:.
5
חותכים קצוץ את האגוזים.
6
מורידים את הגבעולים מעלי הפטרוזילה וחותכים קצוץ את העלים.
7
מערבבים את האגוזים עם הפטרוזילה, מוסיפים את יתר מצרכי הקראסט.
8
בניית המנה:.
9
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
10
מניחים את הדג על תבנית עם נייר אפיה.
11
שמים על הדג את הקראסט ומכניסים לתנור ל-20 דקות..
12
יש להקפיד על זמני האפיה, למניעת אפיית יתר והתייבשות הדג..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים