קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אופן הכנת הדג:
מורידים את העור של דג הסלמון ושוטפים את הדג
מורחים שמן זית על הדג ומתבלים במלח, פלפל שחור וגריל עוף ונותנים לדג לנוח
אופן הכנת הקראסט:
חותכים קצוץ את האגוזים
מורידים את הגבעולים מעלי הפטרוזילה וחותכים קצוץ את העלים
מערבבים את האגוזים עם הפטרוזילה, מוסיפים את יתר מצרכי הקראסט
בניית המנה:
מחממים תנור לחום של 200 מעלות
מניחים את הדג על תבנית עם נייר אפיה
שמים על הדג את הקראסט ומכניסים לתנור ל-20 דקות.
יש להקפיד על זמני האפיה, למניעת אפיית יתר והתייבשות הדג.