לןגן

דג סלמון עם קראסט

מאת: זהר מנדל, פורסם: 01/09/2018 | 04:30
דג סלמון עם קראסט

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הדג:

  2. מורידים את העור של דג הסלמון ושוטפים את הדג

  3. מורחים שמן זית על הדג ומתבלים במלח, פלפל שחור וגריל עוף ונותנים לדג לנוח

  4. אופן הכנת הקראסט:

  5. חותכים קצוץ את האגוזים

  6. מורידים את הגבעולים מעלי הפטרוזילה וחותכים קצוץ את העלים

  7. מערבבים את האגוזים עם הפטרוזילה, מוסיפים את יתר מצרכי הקראסט

  8. בניית המנה:

  9. מחממים תנור לחום של 200 מעלות

  10. מניחים את הדג על תבנית עם נייר אפיה

  11. שמים על הדג את הקראסט ומכניסים לתנור ל-20 דקות.

  12. יש להקפיד על זמני האפיה, למניעת אפיית יתר והתייבשות הדג.