ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
שוטפים את הבורגול היטב היטב: שמים בקערה, ממלאים את הקערה מים מהברז, שופכים את המים בזהירות וחוזר חלילה 9-10 פעמים..
-
2
מוזגים פנימה את המים הרותחים..
-
3
מכסים למשך 20 דקות, שהבורגול יתפח..
-
4
קוצצים דק את הבצל ומטגנים במעט שמן עד להשחמה.
-
5
מוסיפים 2 שיני שום קצוצות ומוסיפים להשחים גם אותן..
-
6
לתוך הסיר על להבה נמוכה, מעבירים את הבורגול מהקערה..
-
7
מוסיפים את הכוסברה..
-
8
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס..
-
9
מערבבים היטב..
-
10
מגישים חם, בתאבון 💞.
1
שוטפים את הבורגול היטב היטב: שמים בקערה, ממלאים את הקערה מים מהברז, שופכים את המים בזהירות וחוזר חלילה 9-10 פעמים..
2
מוזגים פנימה את המים הרותחים..
3
מכסים למשך 20 דקות, שהבורגול יתפח..
4
קוצצים דק את הבצל ומטגנים במעט שמן עד להשחמה.
5
מוסיפים 2 שיני שום קצוצות ומוסיפים להשחים גם אותן..
6
לתוך הסיר על להבה נמוכה, מעבירים את הבורגול מהקערה..
7
מוסיפים את הכוסברה..
8
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס..
9
מערבבים היטב..
10
מגישים חם, בתאבון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים