ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מתכון לחזה אווז.
-
2
לחרוץ בסכין חדה את הצד עם העור ברווח של 2 סמ שתי וערב להשתדל לא לחרוץ יותר מידי עמוק לבשר.
-
3
לפזר מעל מלח פלפל ותבלין הזעתר.
-
4
במחבת טפלון להניח את החזה כשצד העור כלפי מטה .
-
5
על להבה בינונית.
-
6
לבשל 12 דקות או עד להשחמה יפה.
-
7
להוציא את נתח הבשר לשפוך את הנוזלים- שומן שהצטבר לכוס חסינה ולהניח בצד.
-
8
להחזיר את נתח הבשר ולבשל את הצד השני 6-8 דקות.
-
9
להוריד מהאש ולהניח את הבשר על קרש חיתוך לכסות מנייר אלומיניום קלות.
-
10
לתת לבשר לנוח 10 דקות ואז לפרוס לעובי של 1 סמ.
-
11
בתאבון.
1
מתכון לחזה אווז.
2
לחרוץ בסכין חדה את הצד עם העור ברווח של 2 סמ שתי וערב להשתדל לא לחרוץ יותר מידי עמוק לבשר.
3
לפזר מעל מלח פלפל ותבלין הזעתר.
4
במחבת טפלון להניח את החזה כשצד העור כלפי מטה .
5
על להבה בינונית.
6
לבשל 12 דקות או עד להשחמה יפה.
7
להוציא את נתח הבשר לשפוך את הנוזלים- שומן שהצטבר לכוס חסינה ולהניח בצד.
8
להחזיר את נתח הבשר ולבשל את הצד השני 6-8 דקות.
9
להוריד מהאש ולהניח את הבשר על קרש חיתוך לכסות מנייר אלומיניום קלות.
10
לתת לבשר לנוח 10 דקות ואז לפרוס לעובי של 1 סמ.
11
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים