אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,138
צפיות

פיצה מטוגנת (כמות לפיצה אחת אישית)

המתכון של
פיצה מטוגנת (כמות לפיצה אחת אישית)

  • קטגוריהפיצה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • המצרכים לרוטב
  • 1 בצל בינוני
  • 3 עגבניות בינוניות/גדולות
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית אורגנו
  • המצרכים בצק
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כפית מלח
  • 1/3 כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    מתחילים עם הרוטב: שמים בסיר בערך 2 כפות שמן (לא מדע מדויק).


  • 2

    חותכים בצל ומטגנים..


  • 3

    מקלפים את העגבניות וחותכים אותן ומוסיפים לבצל..


  • 4

    מבשלים עד שהעגבניות מתרככות, אם יש יותר מידי נוזלים - להוציא הנוזלים עם כף/מצקת..


  • 5

    מוסיפים התבלינים מערבבים ומכבים הסיר..


  • 6

    הבצק:.


  • 7

    שמים את כל מצרכי הבצק יחדיו ולשים לבצק אחיד..


  • 8

    מרדדים את הבצק לגודל של מחבת גדולה, לוקחים מזלג ומחוררים הבצק..


  • 9

    מחממים 4 כפות שמן במחבת..


  • 10

    שמים את הבצק במחבת מכסים במכסה ומבשלים עם אש נמוכה/בינונית כ-4 דקות (מומלץ לבדוק, אני אוהבת קריספי/עשוי טוב ובעלי אוהב פחות)..


  • 11

    מורידים מהאש, הופכים הפיצה, שמים רוטב, פטריות/זיתים וכו' ומפזרים גבינה צהובה..


  • 12

    מכסים עם המכסה ומחזירים לאש להמשך טיגון..


  • 13

    מחממים טוסטר אובן/תנור לחום גבוה/גריל..


  • 14

    בסיום הטיגון הגבינה עדיין לא נמסה, מעבירים הפיצה לתבנית אפיה ומכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה. .


  • 15

    בתאבון!!!.


1

מתחילים עם הרוטב: שמים בסיר בערך 2 כפות שמן (לא מדע מדויק).


2

חותכים בצל ומטגנים..


3

מקלפים את העגבניות וחותכים אותן ומוסיפים לבצל..


4

מבשלים עד שהעגבניות מתרככות, אם יש יותר מידי נוזלים - להוציא הנוזלים עם כף/מצקת..


5

מוסיפים התבלינים מערבבים ומכבים הסיר..


6

הבצק:.


7

שמים את כל מצרכי הבצק יחדיו ולשים לבצק אחיד..


8

מרדדים את הבצק לגודל של מחבת גדולה, לוקחים מזלג ומחוררים הבצק..


9

מחממים 4 כפות שמן במחבת..


10

שמים את הבצק במחבת מכסים במכסה ומבשלים עם אש נמוכה/בינונית כ-4 דקות (מומלץ לבדוק, אני אוהבת קריספי/עשוי טוב ובעלי אוהב פחות)..


11

מורידים מהאש, הופכים הפיצה, שמים רוטב, פטריות/זיתים וכו' ומפזרים גבינה צהובה..


12

מכסים עם המכסה ומחזירים לאש להמשך טיגון..


13

מחממים טוסטר אובן/תנור לחום גבוה/גריל..


14

בסיום הטיגון הגבינה עדיין לא נמסה, מעבירים הפיצה לתבנית אפיה ומכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה. .


15

בתאבון!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים