קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מתחילים עם הרוטב: שמים בסיר בערך 2 כפות שמן (לא מדע מדויק)
חותכים בצל ומטגנים.
מקלפים את העגבניות וחותכים אותן ומוסיפים לבצל.
מבשלים עד שהעגבניות מתרככות, אם יש יותר מידי נוזלים - להוציא הנוזלים עם כף/מצקת.
מוסיפים התבלינים מערבבים ומכבים הסיר.
הבצק:
שמים את כל מצרכי הבצק יחדיו ולשים לבצק אחיד.
מרדדים את הבצק לגודל של מחבת גדולה, לוקחים מזלג ומחוררים הבצק.
מחממים 4 כפות שמן במחבת.
שמים את הבצק במחבת מכסים במכסה ומבשלים עם אש נמוכה/בינונית כ-4 דקות (מומלץ לבדוק, אני אוהבת קריספי/עשוי טוב ובעלי אוהב פחות).
מורידים מהאש, הופכים הפיצה, שמים רוטב, פטריות/זיתים וכו' ומפזרים גבינה צהובה.
מכסים עם המכסה ומחזירים לאש להמשך טיגון.
מחממים טוסטר אובן/תנור לחום גבוה/גריל.
בסיום הטיגון הגבינה עדיין לא נמסה, מעבירים הפיצה לתבנית אפיה ומכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה.
בתאבון!!!