לןגן

פיצה מטוגנת (כמות לפיצה אחת אישית)

מאת: זהר מנדל, פורסם: 21/08/2018 | 01:55
פיצה מטוגנת (כמות לפיצה אחת אישית)

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המצרכים לרוטב

המצרכים בצק

אופן הכנה

  1. מתחילים עם הרוטב: שמים בסיר בערך 2 כפות שמן (לא מדע מדויק)

  2. חותכים בצל ומטגנים.

  3. מקלפים את העגבניות וחותכים אותן ומוסיפים לבצל.

  4. מבשלים עד שהעגבניות מתרככות, אם יש יותר מידי נוזלים - להוציא הנוזלים עם כף/מצקת.

  5. מוסיפים התבלינים מערבבים ומכבים הסיר.

  6. הבצק:

  7. שמים את כל מצרכי הבצק יחדיו ולשים לבצק אחיד.

  8. מרדדים את הבצק לגודל של מחבת גדולה, לוקחים מזלג ומחוררים הבצק.

  9. מחממים 4 כפות שמן במחבת.

  10. שמים את הבצק במחבת מכסים במכסה ומבשלים עם אש נמוכה/בינונית כ-4 דקות (מומלץ לבדוק, אני אוהבת קריספי/עשוי טוב ובעלי אוהב פחות).

  11. מורידים מהאש, הופכים הפיצה, שמים רוטב, פטריות/זיתים וכו' ומפזרים גבינה צהובה.

  12. מכסים עם המכסה ומחזירים לאש להמשך טיגון.

  13. מחממים טוסטר אובן/תנור לחום גבוה/גריל.

  14. בסיום הטיגון הגבינה עדיין לא נמסה, מעבירים הפיצה לתבנית אפיה ומכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה.

  15. בתאבון!!!