הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלערבב את כל חומרי הבצק ואז להוסיף קילו קמח מעורבב עם 2 אבקת אפייה ובערך חצי כוס מיץ תפוזים, ללוש עד קבלת בצק קצת דביק ולתת לו לנוח שעה. לחלק הבצק לשניים ולרדד בין 2 נייר אפייה לעובי ס'"מ, לקרוץ עיגולים ולעשות עוד חור באמצע, לטגן בשמן עמוק עד השחמה ולצנן..
לטבול בסירופ רותח ולצפות בקוקוס..
לסירופ: 3 כוסות סוכר, כוס וחצי מיץ תפוזים ומיץ מחצי לימון. לבשל עד הסמכה בערך חצי שעה.