לןגן

עוגיות יויו

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 20/08/2018 | 23:33
עוגיות יויו

תקציר המתכון: עוגיות מרוקאית, מתכון של אמא שלי היקרה❤

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לסירופ

אופן הכנה

  1. לערבב את כל חומרי הבצק ואז להוסיף קילו קמח מעורבב עם 2 אבקת אפייה ובערך חצי כוס מיץ תפוזים, ללוש עד קבלת בצק קצת דביק ולתת לו לנוח שעה. לחלק הבצק לשניים ולרדד בין 2 נייר אפייה לעובי ס'"מ, לקרוץ עיגולים ולעשות עוד חור באמצע, לטגן בשמן עמוק עד השחמה ולצנן.

  2. לטבול בסירופ רותח ולצפות בקוקוס.

  3. לסירופ: 3 כוסות סוכר, כוס וחצי מיץ תפוזים ומיץ מחצי לימון. לבשל עד הסמכה בערך חצי שעה