ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
סלסלת פטריות פרוסות במנדולינה
-
בטטה גדולה פרוסה לעלה דק במנדולינה
-
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
נחמם שמן זית נוסיף את הפטריות,החומץ ,טראקי,מלח ופלפל נקפיץ מספר דקות ונצנן.
-
2
נוסיף את הבצל הירוק ונערבב.
-
3
את עלי הבטטה נטגן בשמן חם נניח אחד אחד בשמן במרווחים עד להזהבה זהירות לא לשרוף ונוציא לנייר סופג לקירור.
-
4
נניח את הבטטה הקריספית על הפטריות או שתקשטו איך שעשיתי.
1
נחמם שמן זית נוסיף את הפטריות,החומץ ,טראקי,מלח ופלפל נקפיץ מספר דקות ונצנן.
2
נוסיף את הבצל הירוק ונערבב.
3
את עלי הבטטה נטגן בשמן חם נניח אחד אחד בשמן במרווחים עד להזהבה זהירות לא לשרוף ונוציא לנייר סופג לקירור.
4
נניח את הבטטה הקריספית על הפטריות או שתקשטו איך שעשיתי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים