ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- מספר מנות17 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: עוגיות
- זמן הכנה: 1 שעות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 17 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לקלות את הסולת במחבת עד שאתם מריחים ריח ואז להעביר לקערה ואז לשים את שאר חומרי הבצק ולערבב ידני ולתת מנוחה של חצי שעה..
-
2
לבינתיים לקלות את האגוזים השבורים הגס על מחבת ואז לשים בקערית ולשים ממרח תמרים וקינמון לערבב להניח בצד..
-
3
לסירופ לשים על הגז עד מסמיך מידי פעם לערבב. ולהניח בצד..
-
4
לחזור לבצק לשים חצי מהבצק על נייר אפייה ולשים מעל עוד נייר אפייה לקחת מערוך לפתוח על עלה דק להוריד מעל את הנייר אפייה ולמרוח את התמרים לגלגל עם הנייר אפייה לרולדה מידי פעם למשוך את הנייר בחוץ ואז לחתוך חתיכות ולהניח על נייר אפייה בתבנית.. ככה לעשות עם שאר הבצק ...לאפות בחום 180 מעלות 20 דקות תנור מחומם מראש. לטבול כל עוגייה בסירופ..
-
5
(:.
1
לקלות את הסולת במחבת עד שאתם מריחים ריח ואז להעביר לקערה ואז לשים את שאר חומרי הבצק ולערבב ידני ולתת מנוחה של חצי שעה..
2
לבינתיים לקלות את האגוזים השבורים הגס על מחבת ואז לשים בקערית ולשים ממרח תמרים וקינמון לערבב להניח בצד..
3
לסירופ לשים על הגז עד מסמיך מידי פעם לערבב. ולהניח בצד..
4
לחזור לבצק לשים חצי מהבצק על נייר אפייה ולשים מעל עוד נייר אפייה לקחת מערוך לפתוח על עלה דק להוריד מעל את הנייר אפייה ולמרוח את התמרים לגלגל עם הנייר אפייה לרולדה מידי פעם למשוך את הנייר בחוץ ואז לחתוך חתיכות ולהניח על נייר אפייה בתבנית.. ככה לעשות עם שאר הבצק ...לאפות בחום 180 מעלות 20 דקות תנור מחומם מראש. לטבול כל עוגייה בסירופ..
5
(:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים