ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ראשית נשטוף את תפוחי האדמה עם הקליפה טוב טוב ..
-
2
בסיר רחב עם מים נבשל אותם בשלמותם עם הקליפה עד לריכוך חלקי ..
-
3
נניח במסננת להתקרר..
-
4
בקערית נערבב את מרכיבי המרינדה ,.
-
5
נחצה לרבעים את תפוחי האדמה..
-
6
נכניס לתוך קערת המרינדה ..
-
7
נניח חצי שעה לספיגת טעמים..
-
8
נסדר על תבנית אפייה ..
-
9
נכניס לתנור על 220 מעלות במצב של גריל לחצי שעה לפחות..
-
10
נוריד טמפרטורה ל 200 ונמשיך לאפות עד לריכוך ..
-
11
ניתן לפזר עגבניות שרי/ בצל בתבנית האפייה ..
-
12
ממליצה להכפיל כמויות ,.
-
13
טעים בטירוף ..
-
14
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
ראשית נשטוף את תפוחי האדמה עם הקליפה טוב טוב ..
2
בסיר רחב עם מים נבשל אותם בשלמותם עם הקליפה עד לריכוך חלקי ..
3
נניח במסננת להתקרר..
4
בקערית נערבב את מרכיבי המרינדה ,.
5
נחצה לרבעים את תפוחי האדמה..
6
נכניס לתוך קערת המרינדה ..
7
נניח חצי שעה לספיגת טעמים..
8
נסדר על תבנית אפייה ..
9
נכניס לתנור על 220 מעלות במצב של גריל לחצי שעה לפחות..
10
נוריד טמפרטורה ל 200 ונמשיך לאפות עד לריכוך ..
11
ניתן לפזר עגבניות שרי/ בצל בתבנית האפייה ..
12
ממליצה להכפיל כמויות ,.
13
טעים בטירוף ..
14
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים