לןגן

פוטטוס-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 14/08/2018 | 08:46
פוטטוס-דורית כהן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נשטוף את תפוחי האדמה עם הקליפה טוב טוב .

  2. בסיר רחב עם מים נבשל אותם בשלמותם עם הקליפה עד לריכוך חלקי .

  3. נניח במסננת להתקרר.

  4. בקערית נערבב את מרכיבי המרינדה ,

  5. נחצה לרבעים את תפוחי האדמה.

  6. נכניס לתוך קערת המרינדה .

  7. נניח חצי שעה לספיגת טעמים.

  8. נסדר על תבנית אפייה .

  9. נכניס לתנור על 220 מעלות במצב של גריל לחצי שעה לפחות.

  10. נוריד טמפרטורה ל 200 ונמשיך לאפות עד לריכוך .

  11. ניתן לפזר עגבניות שרי/ בצל בתבנית האפייה .

  12. ממליצה להכפיל כמויות ,

  13. טעים בטירוף .

  14. בתאבון ובהצלחה 🌹