קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ראשית נשטוף את תפוחי האדמה עם הקליפה טוב טוב .
בסיר רחב עם מים נבשל אותם בשלמותם עם הקליפה עד לריכוך חלקי .
נניח במסננת להתקרר.
בקערית נערבב את מרכיבי המרינדה ,
נחצה לרבעים את תפוחי האדמה.
נכניס לתוך קערת המרינדה .
נניח חצי שעה לספיגת טעמים.
נסדר על תבנית אפייה .
נכניס לתנור על 220 מעלות במצב של גריל לחצי שעה לפחות.
נוריד טמפרטורה ל 200 ונמשיך לאפות עד לריכוך .
ניתן לפזר עגבניות שרי/ בצל בתבנית האפייה .
ממליצה להכפיל כמויות ,
טעים בטירוף .
בתאבון ובהצלחה 🌹