קציצות מעלפות עם פטריות ברוטב משגע😍❤סוניה סאני בן הרוש❤
מצרכים לקציצות
250 גר בשר בקר טחון
250 גר חזה עוף טחון
3 כפות פרורי לחם
חופן כוסברה ופטרוזליה
1 בצל גדול מגורד בפומפיה-לסחוט נוזלים
1 תפו"א מגורד בפומפיה-לסחוט נוזלים
3 שיני שום כתושות
2 כפות מי סודה מבקבוק
ותבלינים לפי הטעם: מלח;פלפל שחור גרוס, בהרט,כורכום,פפריקה מתוקה, ומעט קינמון.
לערבב את הכל היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה לפחות לספיגת טעמים
מצרכים לרוטב
1 בצל גדול חתוך לקוביות
4 כפות שמן קנולה
1 סלסלת פטריות שמפניון חתוכים לרבעים
רבע כפית פפריקה
חצי כפית כרכום
חצי כף מרק עוף
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כף רוטב סויה בסגנון סיני
1 כף רוטב צ'ילי
2 יח' פלפל צ'ילי יבש חריף(סודניה)
2 כוסות מים
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:.
2
לטגן את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה..
3
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-2 דקות, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים, מוסיפים רוטב סויה וצילי ומערבבים. לאחר שכל התבלינים נפתחו והתאחדו מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ..
4
יוצרים קציצות עגולות עם ידיים רטובות או משומנות טיפה ומכניסים לסיר..
5
מבשלים בערך חצי שעה 40 דקות או עד לצמצום הנוזלים ולקבלת רוטב קצת סמיך..
6
יוצא פשוט מעדןןןןן😍😍😍.
7
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
לטגן את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה..
3
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-2 דקות, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים, מוסיפים רוטב סויה וצילי ומערבבים. לאחר שכל התבלינים נפתחו והתאחדו מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ..
4
יוצרים קציצות עגולות עם ידיים רטובות או משומנות טיפה ומכניסים לסיר..
5
מבשלים בערך חצי שעה 40 דקות או עד לצמצום הנוזלים ולקבלת רוטב קצת סמיך..