לשפוך על קילו סולת כוס וחצי שמן רותח ולערבב היטב. להוסיף כוס וחצי קמח, 2 אבקת אפייה, 1 סוכר וניל, 4 כפות סוכר, כוס וחצי מיץ תפוזים (להוסיף עוד במקרה הצורך), ללוש לבצק רך ולהניח לו לנוח כמה דקות,.
2
לחלק לארבע כדורים ולרדד דק בין שתי ניירות אפייה..
3
למרוח מעל את המילוי ולגלגל לרולדה. .
4
לחתוך באלכסון ולטגן בשמן עמוק עד השחמה, כשמתקרר לטבול בסירופ רותח על הגז ( 2 כוסות סוכר, כוס מים/מיץ תפוזים ומעט לימון סחוט, לבשל היטב עד הסמכה). .
5
למילוי: חבילת תמרים בוואקום (500 גרם) להמיס בסיר קטן עם מעט שמן ולתבל בקינמון ובמעט ציפורן..
1
לשפוך על קילו סולת כוס וחצי שמן רותח ולערבב היטב. להוסיף כוס וחצי קמח, 2 אבקת אפייה, 1 סוכר וניל, 4 כפות סוכר, כוס וחצי מיץ תפוזים (להוסיף עוד במקרה הצורך), ללוש לבצק רך ולהניח לו לנוח כמה דקות,.
2
לחלק לארבע כדורים ולרדד דק בין שתי ניירות אפייה..
3
למרוח מעל את המילוי ולגלגל לרולדה. .
4
לחתוך באלכסון ולטגן בשמן עמוק עד השחמה, כשמתקרר לטבול בסירופ רותח על הגז ( 2 כוסות סוכר, כוס מים/מיץ תפוזים ומעט לימון סחוט, לבשל היטב עד הסמכה). .
5
למילוי: חבילת תמרים בוואקום (500 גרם) להמיס בסיר קטן עם מעט שמן ולתבל בקינמון ובמעט ציפורן..