ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
ללוש בצק רך וגמיש ולהתפיח 40 דק'.
-
2
על משטח משומן לחלק 40-44 יחידות.
-
3
לרדד לעלה ולמלאה כף גדושה מהמילוי. לסגור בצורת צמה (להחזיק בשולי העלה ולצבוט מצד לצד ימין שמאל)..
-
4
להניח על מגש משומן על צד הצמה עד שמסיימים הכל ולכסות עם ניילון..
-
5
לטגן בשמן חם ולא עמוק מידי על הצד של הצמה ואז להפוך..
-
6
* לעבוד עם מילוי קר.
-
7
* לעבוד עם שמן ולא עם קמח.
-
8
כרוב מאודה: לטגן את הבצל מספר דק׳ ואז להוסיף את הגזר לתבל להוסיף את הכרוב הקצוץ לטגן מספר דק׳ ולכסות על להבה בינונית לאדות 10 דק׳..
1
ללוש בצק רך וגמיש ולהתפיח 40 דק'.
2
על משטח משומן לחלק 40-44 יחידות.
3
לרדד לעלה ולמלאה כף גדושה מהמילוי. לסגור בצורת צמה (להחזיק בשולי העלה ולצבוט מצד לצד ימין שמאל)..
4
להניח על מגש משומן על צד הצמה עד שמסיימים הכל ולכסות עם ניילון..
5
לטגן בשמן חם ולא עמוק מידי על הצד של הצמה ואז להפוך..
6
* לעבוד עם מילוי קר.
7
* לעבוד עם שמן ולא עם קמח.
8
כרוב מאודה: לטגן את הבצל מספר דק׳ ואז להוסיף את הגזר לתבל להוסיף את הכרוב הקצוץ לטגן מספר דק׳ ולכסות על להבה בינונית לאדות 10 דק׳..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים