לןגן

פרשקי

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 21/07/2018 | 03:08
פרשקי

תקציר המתכון: פירשקי מבצק שמרים עם 3 סוגי מילויים פירה, אורז, כרוב

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילית 1

למילית 2

למילית 3

אופן הכנה

  1. ללוש בצק רך וגמיש ולהתפיח 40 דק'

  2. על משטח משומן לחלק 40-44 יחידות

  3. לרדד לעלה ולמלאה כף גדושה מהמילוי. לסגור בצורת צמה (להחזיק בשולי העלה ולצבוט מצד לצד ימין שמאל).

  4. להניח על מגש משומן על צד הצמה עד שמסיימים הכל ולכסות עם ניילון.

  5. לטגן בשמן חם ולא עמוק מידי על הצד של הצמה ואז להפוך.

  6. * לעבוד עם מילוי קר

  7. * לעבוד עם שמן ולא עם קמח

  8. כרוב מאודה: לטגן את הבצל מספר דק׳ ואז להוסיף את הגזר לתבל להוסיף את הכרוב הקצוץ לטגן מספר דק׳ ולכסות על להבה בינונית לאדות 10 דק׳.