ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
17 קישואים בגודל בינוני חצויים ל-2 (בתקופה שאין קישואים קטנים למילוי, אני משתמשת בקישואים הבינוניים)
-
2.5 כוסות אורז עגול מבושלים חצי בישול
-
2 בצלים מטוגנים (1 למילוי ו-1 לרוטב)
-
-
1 עגבניה חתוכה לחתיכות קטנטנות
-
-
תבלינים : מלח, פלפל, בהרט, כמון
אופן ההכנה
-
1
להזהיב את הבצלים עד שיתקרמלו. .
-
2
לבשל את האורז חצי בישול עם 2 כפות אבקת מרק ומעט שמן..
-
3
לחצות את הקישואים ל-2 חלקים וליישר את הקצוות, כדי שהקישואים יוכלו לעמוד בסיר. לרוקן את הקישואים.
-
4
להכין את מילוי האורז עם 1 בצל מטוגן, גזר מגורד, כוסברה ותבלינים ולמלא את הקישואים.
-
5
להכין בסיר רוטב עם בצל מקורמל, מעט רוטב עגבניות, כוסברה, מלח ופלפל כשהרוטב מוכן לסדר את הקישואים בסיר.
-
6
לבשל על אש קטנה כשעה עד שהקישואים התרככו והרוטב הצטמצם. אפשר גם להכניס את הסיר לחצי שעה לתנור..
1
להזהיב את הבצלים עד שיתקרמלו. .
2
לבשל את האורז חצי בישול עם 2 כפות אבקת מרק ומעט שמן..
3
לחצות את הקישואים ל-2 חלקים וליישר את הקצוות, כדי שהקישואים יוכלו לעמוד בסיר. לרוקן את הקישואים.
4
להכין את מילוי האורז עם 1 בצל מטוגן, גזר מגורד, כוסברה ותבלינים ולמלא את הקישואים.
5
להכין בסיר רוטב עם בצל מקורמל, מעט רוטב עגבניות, כוסברה, מלח ופלפל כשהרוטב מוכן לסדר את הקישואים בסיר.
6
לבשל על אש קטנה כשעה עד שהקישואים התרככו והרוטב הצטמצם. אפשר גם להכניס את הסיר לחצי שעה לתנור..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים