ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להקפיץ בווק גפרורי גזר ורצועות מגמבה צבעונית וטבעות פלפל חריף ירוק (לא חייב) להוסיף חופן נבטים ושתי שיני שום (מגורד) ולהקפיץ כמה דקות ולהניח בצד. .
-
2
להקפיץ 4-5 פטריות יער חתוכות לפרוסות ולהניח בצד. .
-
3
להרתיח מים בסיר וכשרותח לשים שעועית טרייה חתוכה בקצוות. להביא שוב לרתיחה ולאחר 3 דקות להניח בקערה עם מי קרח (לעצירת הבישול) לחתוך כל שעועית לחצי ולהניח על כל הירקות. .
-
4
להרתיח באותה הדרך גם פרחי כרובית ולהוסיף לירקות. להרתיח פסטה ביסלי (אני השתמשתי בפסטה ברילה) ולהוסיף לירקות..
-
5
לערבב את כל מה שהכנו בווק ולתבל במלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, כפית מרק עוף מעט רוטב סוייה (לא המתוק, הרגיל) ורוטב סצ׳ואן. .
-
6
להקפיץ ולערבב כמה דקות ולהגיש. .
-
7
לפזר מעל מעט שומשום. .
-
8
ניתן כמובן לחסוך עבודה ולקנות שעועית וכרובית של סנפרוסט....
1
להקפיץ בווק גפרורי גזר ורצועות מגמבה צבעונית וטבעות פלפל חריף ירוק (לא חייב) להוסיף חופן נבטים ושתי שיני שום (מגורד) ולהקפיץ כמה דקות ולהניח בצד. .
2
להקפיץ 4-5 פטריות יער חתוכות לפרוסות ולהניח בצד. .
3
להרתיח מים בסיר וכשרותח לשים שעועית טרייה חתוכה בקצוות. להביא שוב לרתיחה ולאחר 3 דקות להניח בקערה עם מי קרח (לעצירת הבישול) לחתוך כל שעועית לחצי ולהניח על כל הירקות. .
4
להרתיח באותה הדרך גם פרחי כרובית ולהוסיף לירקות. להרתיח פסטה ביסלי (אני השתמשתי בפסטה ברילה) ולהוסיף לירקות..
5
לערבב את כל מה שהכנו בווק ולתבל במלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, כפית מרק עוף מעט רוטב סוייה (לא המתוק, הרגיל) ורוטב סצ׳ואן. .
6
להקפיץ ולערבב כמה דקות ולהגיש. .
7
לפזר מעל מעט שומשום. .
8
ניתן כמובן לחסוך עבודה ולקנות שעועית וכרובית של סנפרוסט....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים