לןגן

פסטה עם ירקות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/07/2018 | 22:59
פסטה עם ירקות

תקציר המתכון: פסטה ביסלי מוקפצת עם מגוון ירקות בניחוח אסיאתי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקפיץ בווק גפרורי גזר ורצועות מגמבה צבעונית וטבעות פלפל חריף ירוק (לא חייב) להוסיף חופן נבטים ושתי שיני שום (מגורד) ולהקפיץ כמה דקות ולהניח בצד.

  2. להקפיץ 4-5 פטריות יער חתוכות לפרוסות ולהניח בצד.

  3. להרתיח מים בסיר וכשרותח לשים שעועית טרייה חתוכה בקצוות. להביא שוב לרתיחה ולאחר 3 דקות להניח בקערה עם מי קרח (לעצירת הבישול) לחתוך כל שעועית לחצי ולהניח על כל הירקות.

  4. להרתיח באותה הדרך גם פרחי כרובית ולהוסיף לירקות. להרתיח פסטה ביסלי (אני השתמשתי בפסטה ברילה) ולהוסיף לירקות.

  5. לערבב את כל מה שהכנו בווק ולתבל במלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, כפית מרק עוף מעט רוטב סוייה (לא המתוק, הרגיל) ורוטב סצ׳ואן.

  6. להקפיץ ולערבב כמה דקות ולהגיש.

  7. לפזר מעל מעט שומשום.

  8. ניתן כמובן לחסוך עבודה ולקנות שעועית וכרובית של סנפרוסט...