ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ראשית נשטוף את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה ..
-
2
נניח בסיר רחב עם מים ונבשל עד לריכוך מלא..
-
3
לאחר שהתרככו נוציא למסננת,.
-
4
נקרר ונשתדל שיהיו ללא נוזלים..
-
5
בקערה נערבב את השמן זית ואת שאר המרכיבים ..
-
6
נדפוק מעט את תפוחי האדמה על מנת ליצור בהם בקעים ..
-
7
נבריש בתערובת השמן המתובל את תפוחי האדמה בנדיבות ..
-
8
נכניס לתנור על 220 מעלות עד לקבלת הזהבה יפה וצריבה ..
-
9
ניתן לפזר פרמזן או מוצרלה .
-
10
מגורדת ..
-
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
ראשית נשטוף את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה ..
2
נניח בסיר רחב עם מים ונבשל עד לריכוך מלא..
3
לאחר שהתרככו נוציא למסננת,.
4
נקרר ונשתדל שיהיו ללא נוזלים..
5
בקערה נערבב את השמן זית ואת שאר המרכיבים ..
6
נדפוק מעט את תפוחי האדמה על מנת ליצור בהם בקעים ..
7
נבריש בתערובת השמן המתובל את תפוחי האדמה בנדיבות ..
8
נכניס לתנור על 220 מעלות עד לקבלת הזהבה יפה וצריבה ..
9
ניתן לפזר פרמזן או מוצרלה .
10
מגורדת ..
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים